Flummig video!!

Jag och Alice hade inget att göra så vi gjorde lite flummiga videos! Haha här har ni en av de! Njut! Hahah nejdå..


Världens mysigaste

Denna lilla gosingen träffade vi i helgen! 

Borta bra men Hemma bäst!

Har haft två jättemysiga dagar, men det är allt skönt att komma hem ändå! Har packat upp och lite så nu, och nu hade jag tänkt att sätta på the O.C, har hört att den serien verkar väldigt bra! Men vi hörs sen! 

Zara Larsson

 
 
Så grymt duktig är hon! Önskar att man kunde sjunga som henne.....

Från mig till er!


Mar. 30, 2013

Sticker snart! Har gjort två tidsinställda som kommer upp under dan! Kram


Påskafton

Glad Påsk! 
Denna gången ska vi fira påsk borta, så kommer inte ha något internet! det är inte så bra, men kommer hem imorgon så då bloggar ja mer! Min mobil har slut på 3G så ja kan inte blogga från den heller... Nu ska ja snart äta frukost, ägg! hahah "påskigt" Men jag gör lite tidinställda, som kommer komma upp!

Off to mormor!

Sitter i bilen nu, bloggar när ja kan idag


Skapande skola- The Alien

Här har ni våran film från skapande skola.. hahah det var riktigt roligt! Kommentera gärna vad ni tycker! 
Slutet är bäst.... 
 
 
 
 

Påsklooov!

Såå skönt med loov! idag har ja bara tagit det lungt, varit hos farmor en sväng, det var mysigt! Imorn bitti åker ja, mamma och Alice till mormor över dagen, det ska bli kul! Men vänta er inte någon bra uppdatering med ska försöka! vi hörs! 

Mar. 27, 2013

Förlåt för att jag inte har bloggat, men har inte haft tid... Igår efter skolan så stack jag med Alice hem och vi gjorde inget speciellt, men det var kul!

Idag så hade vi skapande skola, det betyder att man ska spela in filmer och sen redigera de, jag och några tjejer gjorde en scen av *the Alien* haha det var kul! Videon kommer upp på youtube sen, så kan ju visa den om ni vill? Hahah!!

Nu tittar jag på mästerkocken, haha imorgon är det sista dagen innan lovet!! Ska bli så skönt med lov!!

Men vi hörs mer då!
Här har ni två bilder från veckan...


#bussen


25 Mars- 2013

Hej, hemma från träningen nu, och har precis duschat, hade tänkt att berätta lite om min dag...
 
På morgonen tog ja bussen och mötte upp Katja, Frida och Alex, sen var det en vanlig dag i skolan, sen hem och då cyklade jag och hämtade min victoria´s secret, bodymist. Var rädd att den inte skulle lukta gott, men det gör den! Så det är bra! Men när jag åkte dit så hade jag med mig pappas pass, eftersom att det var ha som hade beställt det, men sen så sa han som jobba där att jag var tvungen att ha mitt pass oxå, så då fick jag cykla hem och hämta det.... När jag hade hämtat de som stack ja till Katja en stund, det var kul och vi skrattade mycket! hahah, sen stack ja hem och ja och Alice gjorde våfflor! mumma! Sen satt ja lite vid datan och sen så bytte ja om till träningen. Det var skönt att komma ut och springa idag! Nu tittar jag på familjen annorlunda, sen ska jag nog gå och lägga mig tidigt idag, en lång dag imon... vi hörs då! 
 

Mondaaaaaay!


Victoria´s Secret


Våffledagen!


Nytt i garderoben!

Denna fick följa med mig hem igår, den är lite mer gräddvit än vad den ser ut att vara på bilden, men aa.. Jättegosig tröja iallfall, har letat efter en vit stickad tröja länge, o så bara hängde den där igår, bra pris och allt! Det gillar vi! 
 
I morse följde ja med mamma och Alice och gick och köpte frallor, nybakta! mums! Sen har jag även monterat ihop ett skrivbord idag, inte den färgen ja vill ha, men vi ska nog måla det! Sen har vi även satt upp en lampa i mitt rum, en taklampa alltså, så nu ä det lite mer ljus i rummet! Nu ska jag nog plugga lite tyska, hörs sen! 

Sunday!

Vaknade nyss, hade tänkt att berätta lite om igår!
 
På morgonen var jag ju på träningen viilket var riktigt skönt! Sen hem och duscha, äta och sen tog ja och Alice bussen till Nova som hoppa på den där och sen stack vi till stan, det var jättemysigt! Fick med mig en stickad tröja hem som jag visar sen! Sen gick vi och tog en glass på donkan, standard haha! Sen stack vi hem till oss, Nova och novas mamma var här, och sen så var även en gmmal granne till oss här, vi åt och hade mysigt! sen åkte de hem vid elva, och ja gick och la mig vid tolv, dagen var iallafall mysig, synd bara att den tog slut så fort.... 
 
Idag har ja inget planerat, blir väl lite plugg, ska cykla till affären och ladda på mitt busskort oxå! Men vi höres!
 

På väg till stan

Var på träning innan, så skönt väder ute! Tittade även klart på gossip girl idag, så sorgligt att det är slut nu... Men nu är jag iallafall på väg till stan med Nova och lilsis, ska bli mys! Nova kanske sover hos mig inatt, får seee.. Men vi hörs!


Lillsis och jaa!

 
 

GRATTIS MIN LILLA BRALLIS!

LOVE YAAA ♥♥

Plattat hår

Körde på plattat hår idag, tycker att mitt hår inte är så långt, men blir längre när jag plattar det.. haha 

Love you!

Efter skolan idag stack ja, Nova, Katja och Alice hem till mig, sen åkte Katja hem och efter en stund så kom Sofia! Vi tog lite kort som ni får se nu, andra kmmer när jag har bildbrist...

Love you!

Efter skolan idag stack ja, Nova, Katja och Alice hem till mig, sen åkte Katja hem och efter en stund så kom Sofia! Vi tog lite kort som ni fick se några här, andra kommer när ja har bildbrist... 

Alice videoinlägg till er!


Just do it- NIKE

Förra Torsdagen så var det något på stadium där alla i Jitex fick 20% rabatt på vad man köpte, så dessa hängde med mig hem! Supersköna är de! 

Svenska

Har svenska nu, vi ska fortsätta på våra stafettskrivningar, haha de är typ kaos.... Men vi hörs sen!

Bildbrist, så ni får en bild på mitt rum..


It's Fridaaaaayyyy!

Vaknade vid sex, och gjorde mig iordning så nu är jag klar! Ska gå till bussen om tjugo minuter ungefär, så sköönt med freeedaag! Efter skolan ska jag bara hem och titta på de två sista avsnitten av gossip girl...!

Idag i skolan så har vi ju so-prov, hoppas att jag kan allt nu!


Skinnjackan jag har pratat om...

H&M- 399KR

Mitt nya rum i bilder

Här har ni lite bättre bilder på mitt rum, som jag har sagt innan så är detta på tillfälligt, ska göra iordning rummet snart!

Torsdag

Ska snart gå till bussen, vi hörs senare idag!


Plugg...

Har pluggat i två timmar nu, känner mig riktigt duktig! Om en timma ungefär sticker ja på träning, ska bli skönt att komma ut lite! Har hittat kameraladdaren nu oxå! Så har tagit bättre bilder på mitt rum nu! Det får ni se bilder på när jag ha tid! Vi hörs när ja har tid!


Mar. 20, 2013


VS

Har precis beställt Victoria Secret, en bodymist, så ni får bilder på den när jag hittar kameraladdaren och när den kommer... Hahah!

Farmor och Kurt har precis varit här och kollat på våran lägenhet, de bor bara två gårdar bort, så det var mysigt! Ska snart sova, bussen går 07.49 imorn, men vi hörs mer imorn!

Vill så gärna att det ska bli vår nu så att ja kan börja använda min skinnjacka!


min kortfattade dag!

Frida gick hem för en stund sen och jag sitter och pluggar.... Om vi inte hade haft so-prov denna veckan så hade det varit en sköönt vecka! Men hakar upp mig på prov eftersom att det är så mycket man ska kunna... idag i skolan var det en vanlig dag, inget speciellt, tog bussen hem efter skolan och sen till mig med Frida. De var kul att vara med henne en stund! Ni ska jag fortsätta plugga, kameraladdaren är som sagt borta, men så fort jag hittar den ska jag ta tag i fotandet igen! 
 

Med Fridaa!

Hej!
Nu sitter i mitt rum med Frida, vi försöker leta upp kameraladdaren till min kamera,men den är borta! Hahah, vi får gå till Frida och hämta hennes kamera, så ni får bilder sen om vi orkar gå till Frida... Men vi hörs sen! ❤✌


Tiiidig morgon!

Hej! Fick gå upp tidigare idag än vad jag brukar, dels för att vi behöver åka buss nu, och dels för att jag skulle med Alice tidigt idag, så att hon inte skulle åka buss själv första dan, så nu är ja hos Nova, ska gå till skolan om fem minuter, men vi hörs när jag kommer hem kanske, ska vara med Frida en stund då! Sen plugg!


Mitt nya rum!

Detta är bara mitt rum för tillfället, ska göra iordning mer sen, ny säng, garderob osv... Aa allt typ.. Hahah


Simple outfit

 
2 DAGAR KVAAR!! 

Inget internet

Japp, det stämmer, har inget internet hemma, det är därför jag inte har bloggat! Så förlåt så mycket men får tyvärr inte tillbaka internet förrän vi flyttar så det är lite surt.. menmen det är ju om tre dagar(!) Så det är ju lugnt! Lovar att blogga massa när vi får internet igen, och visa bilde rpå vårt nya hem kanjag oxå göra om någon vill! 
 
Igår var det ju studiedag, det var skönt! Vaknade, gick upp och åt frukost, gick till Nova en sväng, och sen åkte jag, Alice och hennes kompis och käkade buffé, thai typ, det var iallafall jättegott! Sen hem och göra lite läxor, och sen blev klockan läggdags! hahah, 
 
Nu sitter jag med Nova för vi har en lång rast idag vilket är sköönt! Har bara matte kvar nu, sen slutar vi tjugo i två, så det är chill! När jag kommer hem ska jag bara äta lite och sen dyka ner i kemiboken, hahah, träning ikväll oxå, ska bli skönt! Men vi hörs när jag får tillgång till internet! pusss! 
 

Kort dag

Precis kommit hem från skolan, den var bra! Musikläraren kom inte så vi satt i biblioteket och pratade istället!
Nu sitter jag i soffan och tittar på teve och äter vindruvor! Mums!


Friendship never ends


Mar. 11, 2013

Sticker till skolan om en halvtimma,
9-12.25 idag! Efter skolan blir det hem och göra något sen vid sex går jag om någon annan ska gå, på årsmötet i MAIK, det ska bli kul! (eller ja, man får typ mat och så är det möte... Hahah)
När jag gick upp idag så kolla ja hur många grader det var ute, oxå såg ja 0 grader, då tänkte ja att jag kunde börja använda min skinnjacka, men sen såg ja att det var -10(!) grader, ååh vill så gärna att våren ska komma!

Dagens består av

Tröja- AV
Jeans- Dr.denim


Tråksöndag

Japp, ingen rolig söndag för mig inte, har verkligen inget att göra vilket imta gör de bättre med bloggandet, eftersom att jag inte har något att blogg om. Vid halv fem kommer Sara till mig så sticker vi till träningen, ska blir sköönt! Det är ju så fint väder, men sviinkallt! Vill att våren ska komma nu så att man kan använda vårjackor och converse! Längtar! Nu börjar hemmet se lite smått stökigt ut, flyttlådor och skit, och mindre kommer det ju inte bli... menmen en vecka till ska man väl klara av! Vi hörs sen!
Håller på att skriva lite om Michael Jackson också, vilket ska vara inne imorgon, men kommer inte på något! bläää! 
 

Dagens planer

Vaknade tidigt idag... Vilket jag alltid gör och det är inte kul! Men idag så är det träning, springa ska vi göra, det ska bli skönt att få frisk luft! Det är väl typ det som jag har planerat idag, kanske lite plugg oxå får se! På Tisdag är det studiedag, det ska bli skönt! Sista söndagen idag i våran lägenhet... Lite sorgligt faktiskt när man tänker efter, men ska bli så kul! Ses sen!

En bild där alla skulle göra peace men det gick som det gick...


Melodifestivalen

Är precis hemma ifrån våra grannar där vi har tittat på Mellodifestivalen, Anton skulle ju vinna! Men Robin var oxå bra! Ska snart gå och lägga mig, men vi hörs imorgon då det säkert blir en slapp/plugg-dag!


New in!

Nu har jag precis kommit hem från stan! Det var mysigt och fick med mig en skinnjacka från HM, nöjd! Men kameran har inte något batteri, så ni får inga bra bilder på den just nu, men sen när det blir lite varmare kommer den att användas! Så då får ni outfit-bilder där den kommer sitta på! Nu ikväll ska ja inte göra något speciellt, melodifestivalen ska ja så klart titta på, final juee! Haha puss!


Drar till stan

Tja! Vi vann matchen med 1-0 och nu sticker ja till stan med Nova! Vi hörs Sen!


Tagga match imorgon!

Nu ska jag snart sova, ska upp ganska tidigt imorn för att spela match mot Hindås! Taggad! Jao!

Sen vet jag inte vad jag ska göra imorgon, vill gärna in till stan eller hitta på något, men vi får se! Hörs imorn! Kramis!

Inte långt kvar nu! Det ni ser i bakgrunden blir mitt nya rum! ❤✌


Min dag

Nu tittar ja lite bloggar och lyssnar på musiik!

Idag i skolan började de med att jag hade sjukt ont i magen, men sen gick det över lite och nu är de bra! På gympan spelade ja Nova Vendela och Linnea volleyboll mot några andra och Gud va ja skratta! Haha riktigt kul!

Träning ikväll... Inte så kul men få se hur jag känner mig! I helgen har jag väl inget planerat men det blir väl att börja packa lite...


-


Alltid svårt att komma på en rubrik...

God morgon! Nu är jag klar och ska snart till skolan, en lång dag idag, men inga svåra läxor eller något så det är bra! Men vi hörs säkert sen när jag kommer hem!


Fredag imorn!

Träningen idag gick bra! Och nu har jag bara läst på so:n och läst lite svenska! Så nu ska jag gå och göra mig iordning, så hörs vi imorn god natt!
Bild från igår...


Vår!

Så härligt att solen lyser! Blir på mycket bättre humör då!
 
Skolan idag var kul! Inget speciellt som hände direkt, men nu sitter jag och pluggar lite, men inte så mycket läxor till imorgon vilket är bra! (Y) Vid fem kommer Nova och hämtar mig och då sticker vi till träningen! Ska bli skönt idag när det är så fint väder! Imorn är det bara en vecka kvar till vi flyttar oxå! Ååååh vill bara att det ska bli den dagen! vi hörs sen! 
 
 

Dagens


Dagens


Gossip girl

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men jag har haft fullt upp hela tiden, efter skolan var det bara att gå hem och öva läxor, sen utvecklingsamtal och sen träning, utvecklingsamtalet gick iallfall bra! Nu har jag precis sett ett avsnitt av gossip girl, åååh inte många avsnitt kvar nu asså! Nu ska jag läsa på lite mer och sen göra mig iordning, men vi hörs imorgon! 
 
 

Onsdag- Mitten på veckan

Nu har vi precis haft klassråd och innan det fysiken, fick tillbaka mitt fysikprov då, det gick bra! Hyfsat nöjd iallafall! Efter skolan idag så blir det fort hem och göra läxor, och sen blir det uitvecklingsamtal klockan fem och träningen börjar också fem så det blir lite tajt, men det går nog! Vi hörs ikväll!
 

Min dag

Hejsan! Nu ligger jag i sängen och gör läxor, är sjukt trött, men det har varit en rolig dag! Vi samlades vid nio och bytte om till badkläder och så, sen började tjejerna att simma, men det var jättetrångt och det blev långa köer, så det var la sådär kul, men jag klara det! Sen så duschade vi och gick till badmintonhallen och åt där, sen spelade vi badminton där och hade det kul! Men det var väldigt varmt där! hahah, sen så tog vi bussen hem, och alla skulle typ på bussen samtidigt så det blev lite mycket ljud.. heheh... Nu ska jag fortsätta med lite läxor så hörs vi sen eller imorn! 
 

Ge mig vååår!

Detta hade man ju absolut inte tackat nej till i vår, väskan står högt upp på önskelistan när jag fyller år vilket jag gör om två månader ungefär... haha
 
TIO DAGAR KVAAR!

-


Myyyskläder!

Det är dagens outfit! Haha


Taggaaa

Packar nu lite mat som jag ska ha med mig, börjar bli lite nervös faktiskt... Haha men det är ju så skönt att simma så det ska gå bra! Kanske inte blir någon bloggning idag på dagen, men annars hörs vi när jag har slutat eller senare....


Simtest

Imrorgon har vi ju simtest, och sen ska vi spela badminton eller skridskor, ja tar badminton, kanske blir någon uppdaering då, men får se... 
 
Idag har jag haft det jättekul men mina två små apor... Vi har tagit massa kort och de har ätit mycket kladdkaka... hahah! Men jag kommer inte lägga upp alla bilder nu, utan de kommer lite då och då, nu ska jag och mamma göra pastasallad som jag ska ha med mig imorgon och som även blir min kvällsmat! kramis! 
 
Älskar eeeer! <3 :*
 
 

Packar! ✌


Våren är här!

Eller det var den imorse iallafall...


Söta kuddar

Tycker att det är fint med runda kuddar, och kuddar med text, helt klart en inredning till mitt nya rum sen!
 

Skolan om 15

Drar till skolan snart, efter skolan ska ja ju vara med Alice och Sofia så får se hur bloggningen blir, men något ska det nog bli! Ses!


Godnatt folket

Godnatt, ska sova snart, för är väldigt trött, vaknade liksom 8 idag! Vaknar alltid så tidigt på helgerna! Usch och fy!

Imorn blir det att vara med Alice och Sofia, ska bli kul för det var längesedan vi gjorde något... Sen så ska vi kolla på våra småsyskon som ska ha någon modevisning typ.. Men bloggar mer imorgon, tar med mig kamera så bilder kommer det att komma!

Goodnight people ❤✌


Kategorier

Kanske inte syns så bra, men jag har gjort 7 nya kategorier, en för varje veckodag, kanske kan vara bra! eller ja vet inte... 

Våfflor

Var så sugen på våfflor imorse så det ställde ja och Alice oss och gjorde, riktigt smarrigt! Nu väntar lunch, sen plugg.... Ska försöka gå ut en sväng sen, tar kanske med mig kameran då... vem vet! 

Musik- Läxor

God Söndag på er! Eller ja, en så god dag är det u inte eftersom att man tänker på imorgon då skolan börjar... men på fredag är det bara EN VECKA KVAR!!! Till vi flyttar och ja får ett eget rum! ska bli sååå skönt! Idag eller nu ligger jag i sängen och lyssnar på låtar från mellodifestivalen och gör läxor, går faktiskt bra! Ska titta höjdhoppsfinalen på Em sen, eller jag sitter ju hemma och tittar på teven, men aaa.. Hoppas på att de går bra för Sverige! Vill ut och fota idag oxå, får se hur jag gör, för solen lyser och det är lite vår i luften, men det står typ i tidningen att det blir minusgrader sen. Men det får vi inte hoppas!! Vi hörs antagligen sen! 
 

Marc By Marc Jacobs


Snapchat

Gokväll
Sitter och snapchatar med Thilda nu! En riktigt rolig app tycker ja! Snart börjar ju melodifestivalen! Yehoo! ✌

Vi hörs sen eller imorgon, har inget planerat men blir väl lite läxor som vanligt.... kraam!


Myyys!

GG och godis! Mums!!!


2 Mars

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat men det har varit så mycket med skolan och då menar ja verkligen mycket! 
Igår efter skolan stack ja och Sara till åby simhall, vi ska ha simtest på tisdag, så vi testade och simma det och det gick bra! När vi skulle på bussen, så fråga vi om den gick till en hållplats som vi skulle till, men då stog vi på fel sida.... hahah så vi gick över och sen så åkte vi till en hållplats, oså stod det att bussen kom om två minuter så det var bra! men sen när den kom så körde den bara förbi och vi vinkade hur mycket som helst men den såg oss inte... så vi fick vänta länge på nästa buss vilket inte var kul! Sen på kvällen så mötte vi upp Nova oså gick vi till pizzerian och åt pizza o skrattade och pratade massa, riktigt mysigt var de! 
 
Idag har jag spelat match mot landvetter, de var en träningsmatch och de var både 98- och 99 lag, och vi vann med 4-0! Så det var bra! 
 
Snart när min lilsis har gjort sig klar så sticker vi och köper lite godis, sen så kanske jag är med nova, men får se om jag orkar, kanske bara är hemma och tittar på gossip girl som är sååå bra nu! 
 
Hörs sen! puuuss! 
 
Det var någon som hade kommenterat en negativ kommentar som inte var så kul, men om du inte tycker om något på min blogg så sluta läs den då! 

RSS 2.0