Lats dans in my haert


Skola

Slutar ett, berättar mer om kvällen sen!


Mums!


29:e Maj

Förlåt för att jag inte bloggade igår..
 
Igår så var skolan som vanligt, på slöjden fortsätter jag och Nova med våra lådor/pallar och blir nog färdiga nästa gång! hahah, efter skolan så cyklade jag till Hemköp och hämtade en victoria secret- bodymist, för mamma fick det när hon fyllde år men den hann inte komma till hennes födelsedag. 
Mormor fyllde år igår också så vi firade henne och åt god mat och så, farmor var även här så det var jättemysigt!
 
Idag så ska jag, Nova, Jacob och Filip vara domare i fotboll för varje år så spelar toltorp mot krokstlätt och så behövde de domare, så vi ska hjälpa till med det! haha vi får se hur det går! men nu måste jag göra mig iordning, vi ses!

-

Idag började skolan med ett musikprov, vilket gick bra tror jag, sen inget speciellt. Jag och nova cyklade till mig efter skolan och har inte gjort något speciellt, vi var på frejaplan en stund och så har vi haft picnkick, hon gick precis hem och har nu kollat på ett avsnitt av the OC! Ska äta grillat idag vilket är sååå gott! men vi hörs!

Picknick med Nova!


Min Helg

Det som står skrivet på min hand är Anton Hyséns Autograf!
 
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig och plugga lite musik, sen sova för är sjukt trött!
 

Sunny Sunday

Igår så spelade jag ju match vilket inte gick så bra, men de var tuffa så... Sen så kollade vi på A-laget som det inte heller gick så bra för... det var synd men det var roligt att kolla på. Sen stack jag hem och pluggade lite musik, kollade på fotboll och lite så, idag så gick vi upp och grattade mamma som fyller år idag! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! Sen så var jag och kollade på när Alice spelade match, de vann så det var kul! Nu sitter jag här och skriver och ska snart åka till Nova och plugga musik.. har prov imorn! Men ikväll så kommer det upp en video tror jag om vad som har hänt under min helg men vi hörs!
 
 

Sitter på golvet och taggar match! Haha


Trodde det var skola...

Vaknade tidigt idag som vanligt, trodde att det var skola men när jag inte kom på vilken dag det var så kom ja på att det var helg... haha. har precis ätit frukost och ska ta på mig snart, ska spela match idag igen. sen efter den så ska ja direkt till åby för att kolla på A-Laget som spelar! verkar bli skönt väder idag också så det är bra! Men nu ska jag försöka få tag på vendela för jag ska åka med de.. haha men vi hörs senare! 
 

Dagens Outfit

Detta gick jag runt med i skolan idag! 

T G I F !

Var precis ute och fotade med Alice så dagens outfit kommer ut lite senare!
Nu är jag hemma och gör inget speciellt, Ska snart byta om till match! Taggataggatagga! Ikväll har jag inget planerat. 
 
Idag i skolan så hade vi oförberett matteprov men det kändes ganska bra så det var bra! Sen på gympan så hade några nior oss och det var hur jobbigt som helst! I slutet så körde vi en tävling att man ska bära varandra på ryggen framochtillbaka och jag och Nova vann så vi vann varsinn klubba! haha Men nu ska ja nog se ett avsnitt av the OC men vi hörs sen!

Bra kock man är!


Svenska

Ska ha svenska nu och det är fredag och solen skiiner! Så skönt! Ska försöka ta dagens outfit sen men vi hörs!


samma samma

Förlåt för att jag inte har bloggat dessa två dagar, men har varken haft tid eller lust... 
 
igår så var skolan som vanligt, hade ett fysikförhör som nog gick helt okej, när jag kom hem så övade jag på min biologiredovisning och sen så åkte jag iväg och tränade! när ja kom hem så åt jag och gjorde de sista av läxan och sen var jag helt slut..
 
Idag så hade jag biologiredovisningen då, och det gick bra hoppas jag! när jag kom hem så åt ja, gjorde läxor och sen stack på träning, haha samma samma hela tiden.. nu har jag prec
 
is duschat och ska titta på the OC är helt besatt av det typ nu! hahha men det är så braaaa! Men ville bara blogga lite men vi hörs imorn! ska spela match på kvällen så det blir bra! mer om det imorn! kram! 

Bestifestiii!


Flower

Detta fina trädet finns på min gård, så fina! 

B L Ö T !

Har kommit hem från träningen nu väg Gud va det regnar! Blev så blöt på vara den korta vägen hem! Åska och blixtra hör det också! Ska hoppa in i duschen egentligen men pappa är och handla schampo och vet inte när han kommer hem Haha!


Our Frendship will never end


Monday

Idag har de varit en skön dag, i musiken så ska vi spela ett band typ, så vi övade på det idag, på tekniken bygger vi katapulter, på engelskan tittade vi på film och på svenskan så läste vi bok! Hahaha
men nu så har jag pluggat sen jag kom hem typ så nu är jag typ klar! Förlåt för att jag inte bloggade igår när jag kom hem men i lördags så tittade jag ju på eurovision med tjejerna och sen så gick jag och lade mig vid ett, upp sju dagen efter och iväg på utbildningsdag så när ja kom hem sen så var jag nästan svimfärdig, så trött var ja och så orkade inte blogga då... men sverige vann ju VM så det var gryymt! Nu ikväll ska jag inte göra något speciellt, imorn är det gympa och slöjd, så det är kul! Efter skolan imorn så blir det hem och läsa på fysikläxa och sen träning! Men vi hörs!
 

Sommarklänning

Denna klänningen fick jag även med mig hem i Fredags från H&M, äkta sommarklänning! haha 

Nytt- Skolavslutningsklänning!

Denna klänningen hittade jag på Zara i fredags när jag och Alice och sofia och Nova var där! Blir nog skolavslutningsklänning iår!

Utbildningsdag!


LOKA LIKES OLD SCHOOL STRAWBERRY ICE-CREAM

Denna testade ja och Nova när vi cyklade hem från stan, den var så good! Tipsas verkligen till er som inte har smakat!
 

Soligt!

I Trosdags så satt jag, nova, katja och Lisa ute och jobbade med våra hälsoarbeten hela dagen Det var så skönt väder! Vi köpte även glass, mums! Bilder från Lisas  blogg!




May. 19, 2013

Ska snart sticka till ännu en dag fotboll! Det är molnigt nu vilket är bra bär vi ska träna! Har gjort 4 tidsinställda inlägg tror jag som kommer upp när jag är borta, kanske inte blir så mycket bloggning idag mer sen för jag MÅSTE plugga

Denna hittade mamma och Alice till mig igår! Haha


-

Hejsan/ hejdå fårn N A S


Myskväll

Nu sitter vi och tittar på Eurovision och vi har ätit tacos, och tagit kort! Så det kommer komma mer bilder framöver! haha 
 

Min vecka

Vill börja med att hälsa välkommen till alla mina nya läsare!
Lite kortfattat om min vecka.
 
Vi har ju haft elevens val hela veckan och det har varit så skönt! Så härligt väder också! I Fredags så redovisade ju jag och Nova och det gick bra sen så åkte jag, sofia, alice och Nova in till stan och skulle kolla på taras/ragladys utförsäljning men det var så mycket folk så vi gick där i från, hittade två klänningar som kommer i ett tidisntällt imorgon! 
 
Idag så hade jag utbildningdag i fotbollen ,har det imorgon med! Det var sjukt varmt men helt okej! Vi var typ fem från mitt lag som var med på det och alla kom i olika lag så det var inte så kul menmen... Nu om en halvtimma så kommer Nova, Alice och Sofia hit och vi ska ha det lite mys ikväll! ska laga tacos blandannat och titta på eurovision song contest! Kollade precis på hockey och Sverige vann mot Finland med 3-0 i semifinalen! så nu är de i final! men nu måste jag gå kram! 
 
Älskar er!
 

För att jag inte har bloggat....

Ska göra lite tidinställda till er nu som kommer upp under kvällen/ imorgon!

Träning

Ja och Nova redovisade idag och det gick jättebra! Sen så stack vi med Alice och Sofia till stan, fick med mig två klänningar hem som jag visar sen! Nu ska ja cykla iväg till träningen så hörs vi sen!

Skulle kommit upp vid fem..


Dags för skola!

Nu ska ja ta cykeln till skolan, idag ska jag och Nova göra vårat arbete och måla av alla som vi intervjuade igår.. Haha men ikväll har ja match! Men Vi hörs sen!


Göteborgsvarvet

Kom hem därifrån vid nio, cyklade på dit och hem och vet inte när ja cyklade så mycket som idag! Hahah ska sova snart.. Upp ganska tidigt imorn för att åka till skolan och jobba med vårat arbete om kost och hälsa! Men är supertrött nu så berättar mer imorn! Lovar!


Haribo

Står och väntar på Nova och Sara nu, vu ska cykla och packa påsar till göteborgsvarvet! Bloggar mer sen!

På stan idag så hade de satt på en sådanhär sak på min cykelkorg och lagt en godispåse i! Haha


Dag 2- avklarad

Idag så var ja och Nova i skolan vi nio, vi jobbade lite med vårat arbete, och spelade kort! haha, vi gick och åt och sen så satt vi med några andra tjejer och pratade engelska. Sen cyklade ja hem, tittade på the OC och sen var det träning! Det var skönt väder ute så det va bra!
 
Imorn ska ja ju till stan med Nova och intevjua personer, så vi cyklar in vid elva kanske... vi intervjuar och äter även där inne! sen slutar vi lite när vi vill! Det är en så skön vecka! Förlåt för att ja inte bloggar på dagarna, men vi gör liksom inte något som är intressant.. haha men ska försöka bättra mig! Men bättre med ett än inget, inte sant? Vi hörs!
Bildbrist...

Elevens val- Dag 1

Hej
Idag har ja ju haft elevens val, eller ja kommer att ha det hela veckan men den började idag! Har varit en väldigt skön dag. Cyklade till skolan med Frida vid kvart över nio, sen så gjorde jag planktestet i skolan, ja klarade det iallafall så det var bra! Sen så gjorde Nova yoyo-testet som hon hade missat och sen så stack vi och åt och sen hem till henne och jobbade lite... så det har varit en skön dag.
Jag cyklade hem från Nova och jag hade motvind och det spöregnade så det var inte så skönt! Jag och Nova spelade även in en nyhetsraport idag haha om ni vill se den så kan ja försöka lägga upp den! Nu ska ja ringa nova och höra om imorgon, sen får ja se vad jag gör! vi hörs!

Tävling!

Jag är med och tävlar på Lisas blogg där man kan vinna ett egetdesignat iphone-skal, eller skin tror ja... var med du också!
 

May. 12, 2013

God kväll!

Idag har ja ju varit på Ikea och köpt lite saker till mitt rum, om ni vill se det så kan ja visa det! Kommentera bara!

Ja och Nova cyklade till maxi innan och sålde idrottsrabatten, vi fick sålt ett... Nu ska ja titta på mästarnas mästare, nästa vecka har vi elevens val, så det blir en skön vecka!

Har bildbrist så ni får två bilder från i fredags när vi hade gäster..


May. 12, 2013

Det blev Liseberg igår, det var skitroligt och det var inte så mycket folk!
De har gjort om Barnlandet så ja och Nova ställde oss i en kö för att testa den, vi stod i 45min för att åka runt ett varv hur långsamt som helst... Haha, nu vet vi att vi inte ska åka den mer..

Sen cyklade vi hem och kickade lite fotboll, sen stack vi och köpte lite godis, Nova cyklade hem och ja till mig! Det var en jätterolig dag iallafall och det blev ju ännu bättre när det blev så fint väder!

Idag ska ja och pappa åka till Ikea tror ja, ska köpa ett skrivbord och lite mer... Men vi hörs under dagen!


Kanske...

God morgon! vaknade vid åtta idag och kollade på två avsnitt av the OC, så sjukt bra!
 
Har ätit frukost nu och ska göra mig iordning. ska kanske till Liseberg med Nova idag, men vet inte... vi får se! Efter det isåfall så ska vi nog ut och springa, har fått order av tränarna! haha men vi hörs under dan!
 

Nytt i Garderoben


Friday


Sorry

Förlåt för att ja inte har bloggat men har inte haft någon lust, men ska bli bättre lovar!

Nu har vi gäster, ska snart äta var ute med Frida och sprang innan, det var skönt!
Ni får en bild på vad ja har på mig nu på kvällen, köpte vita dr. Denim idag så sköna!


20 grader och soool!

Har duschat och ätit och kollat på ett avsnitt av the Oc nu! Träningen idag var skön men vaarm! så skönt väder ute idag jueee! 
 
Skolan idag var som ja skrev i förra inlägget helt okej, på gympan hade vi jojo-test, gick bra tror ja! det är ett konditiontest kan man säga, man blev hur trött som helst!
 
Imorn är det ju sista dagen innan långhelg! Har en tyska redovisning imorn men det går nog bra! Nästa vecka har vi elevens val så då gör man inget jobbigt liksom ja och Nova ska cykla in till stan och intervjua massa folk.. hah men mer om det då! 
 
Nu ska ja läsa på tyskan lite och sen kolla lite på teve, ska regna imorn, kunde det inte vara sånt här väder nu! 
 
Bild från google
 
 

Träning ute! ✌✌

Ska snart till träningen! Så skönt väder idag! Sommar juee! Haha
Skolan var helt okej men vi hörs när ja kommer hem om ja hinner... Puuss!


Picknick ute!

Ja, Alice och hennes kompis gjorde lite torttelini som vi precis har ätit! Sitter ute i kortärmat och fryser inte! Helt perfekt väder! Skolan idag var okej, inget speciellt.. Men vi hörs!


Sitter i skolan!

Sitter i skolan nu och ska snart ha musik... Nova är i Turkiet nu och ja är såå aviis! Men hon har skadat sig på knät så hon får inte bada.. Jaja efter skolan så ville ja in till stan men ingen kunde hänga med så ja får se... Men vi hörs!

Har blodbrist så ni får två bilder från igår när ja var och kollade på när min syster spelade match!


Mina födelsedagspresenter!


Lavioooo!


Vad ja fick av min gudmor!

Detta var vad ja fick av min gudmor i Lördags, filten är såå fiin! <3

Min favviiis!


Smutsigt fönster


När ja satt ute en dag så såg ja denna lilla figuren! haha den var så annorlunda... Intressant, I know!

Åka bort

Ska åka bort snart så det kommer inte bli någon bra uppdatering, kommer hem på söndag, men ska försöka blogga! Vi ses!

Detta collaget gjorde min syster till mig igår! Haha alla har vi varit små, som man säger!


Abercrombie and Fitch


Half Baked

Denna fick ja i Tisdags bland annat! så gott var det! 

Biologi

Ska ha biologi nu och har haft kemi, fick alla rätt så det var bra!


May. 02, 2013


Todays


Alla har vi varit små!


Min födelsedag!


14 år!

Idag är det min dag! Gästerna kommer hit om en halvtimma. Filmar under dan som blir en film ikväll!
 

RSS 2.0