"Tjejmiddag"

Idag kom ju det några tjejjer hit som firade mig lite. Det var jättemysigt och jag fick jättefina presenter som ja visar en annan gång. Imorn på morgonen kommer ja ju säkert få paket, ochsen kommer släkten hit så det ska blir kul! Här får ni lite bilder från idag!
 
Älskar er tjejjooor!

har glömt...

Hej! Förlåt för att ja inte har bloggat idag, men det har varit fullt upp! Efter skolan kom mamma och hämtade mig och då åkte vi till Ikea och köpte korgar till min garderob och lite så. Har hängt in alla kläder nu och behöver mer galgar.. haha. Kan visa bilder sen på den om ni vill! Nu ikväll har ja varit på träning och duschat och nu har ja gjort tidinställda till er som kommer upp i helgen! imorn kommer det hit några tjejer, så ska vi "fira mig" eller vad man nu ska säga... På Onsdag blir jag Fjortiizz! haha men då kommer släkten hit, så det blir mys! Imorn har ja studiedag och det är skönt! Men ska blogga imon om ja hinner! kommer också ta bilder på tjejjerna imorn! kram!


Natti!


Klar!

Nu är min garderob klar och vi är riktigt nöjda! Visar bilder nångång, har inte lagt in några kläder än men ska göra det imorn tror ja! Nu tittar ja på mästarnas mästare! Men vi hörs imorn eller sen!


Vi grejar!

Tjoo ❤ Sara som bloggar nu. Emma och hennes pappa håller på att fixa hennes nya garderob. Lite krångligt men det går bra! Dom har precis börjat. Jag hjälper till lite då och då men jag är inte så bra på sånt.
Det blev ingen frukt för att vi åkte till en annan affär men dom hade inte öppet och vi orkade inte åka tillbaka till Hemköp.

Jag och min polare på sista bilden då! Puss alla Emmas läsare ❤✌


Handla frukt med Sara!


Match

Nu sitter ja med Johanna, Frida och Alice på frejaplan och tittar på match! Det är jätte skönt väder ute! Sen så ska ja hitta på något med Sara! Men vi hörs!


Om igår-idag

Förlåt att ja inte bloggade mer igår men vi hade gäster så hann inte blogga... Gudmor kom och ja fick min present av de då! För de kunde ju inte komma på onsdag... Ja fick iallafall en jättefin filt/överkast till min säng som ja har kollat in! Den är jättefin! Tog kort på den igår och det kommer upp någongång när ja hinner!

Idag är planerna att ja först ska kolla på när laget spelar match, sen ska ja hem och hjälpa pappa, vi ska göra klart min garderob idag!!! Ska bli så kul! Men vi hörs ikväll eller under dagen!


Donken!


Tagga match!

Nu är jag klar och väntar på Frida, åker med de till matchen, sen när jag kommer hem idag så ska ja duscha och göra mig iordning. Vid 6 kommer min gudmor hit, för ja fyller år på onsdag och de kunde inte komma då när släkten ska komma, så de kommer ikväll det ska bli mysigt!

Innan det ska ja försöka sticka in till stan en sväng, men får se! Vi hörs sen!


Tumblr- we♥it

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Läsa

Träningen gick bra och ska nu lägga mig och läsa. Imorn är det fredag och det är sååå sköönt! Har engelskaläxa till imorn så det är inte så mycket, på kemin fick ja alla rätt så det va bra! Men vi hörs!


XOXO Gossip Girl


Torsdag

Nu står ja och väntar på Nova och vi ska gå till skolan, ja cyklade hit idag, riktigt skönt väder! Efter skolan ska ja hem och sen ska ja ha träning men vi hörs!


Bajskemi

Har pluggat kemi i typ två timmar nu, har 9 sidor till imorn... Skolan idag var som vanligt, på rasten var ja, Nova, Linnea och Vendela hemma hos Vendela och åt för det var fisk i skolan... Fick se Vendelas rum då och hon har ett eget rum där hon har sina kläder.. Blir så avundsjuk, det var sååå fint! Haha!

Ikväll ska ja ju vara bollflicka, det spöregnar så hade ju inte tackar nej till att stanna hemma... Men vi hörs! ❤


Följ mig på Instagram!

Skulle bli jätteglad om ni ville följa mig! emmawnilsson heter jag där! 

God morgon!

Nu vaknade ja och Nova precis, vi har sovit över! Vi ska gå och göra oss iordning nu sen ska vi sticka till skolan

Efter skolan blir det massa plugg, sen ska vi till A-lagets match vi ska vara bollflickor!


Hamburgare med Novi!

Skulle kommit upp igår...


So snart

Nu sitter vi och väntar på att so:n ska börja, hade precis slöjd och det var kul, efter skolan ska ja vara med Nova, vi får se vad vi hittar på, men vi hörs!


Gottifrukost

Denna frukosten gjorde ja till mig i söndags, tycker det är så kul att göra en god frukost och dekorera den och så, hihi

Dagens

Skinnjacka/H&M- Stickad/Vila- Jeans/DR.Denim- Skor/Converse

-

Nu sitter jag med pappi i soffan och tittar på ett program om typ dendär saken som flög in i ryssland... 
Hos Frida var det iallafall kul, vi pratade och fotade och spelade lite piano! hahah, hon e så duktig! Har gjort lite läxor och vi har börjat med min garderob idag! Längtar så tills den är klar, det tar ju ett tag eftersom att man ska ha massa konstiga saker eftersom att ja ska ha skjutdörrar... Men nu ska ja bara vänta på att frida skickar några bilder från idag, så ska jag redigera de och lite så. Vänta er ingen superuppdatering dessa dagar, för appen funkar ju inte... Men vi hörs!
 
 

Blogg.se Appen...

Förlåt för att jag inte har bloggat, men appen funkar inte å ja sitter inte vid datan så mycket så... men nu sticker ja till Frida så vi hörs sen!
 

Just give me a reason

 Denna låten är bara sååå bra! 

P I N K !

 

Fredagsmyyys!


Fredaaaag!

Hej förlåt för jag inte har bloggat något vidare idag, men idag i skolan så hade ja ju tyskaprov, det gick ändå helt okej! Sen när ja kom hem så började ja frysa och hade ont i huvudet så det blev ingen träningen för mig idag..

Imorn skulle ja egentligen spela match men vi ska iväg då min kusin fyller år, det ska bli kul! Men vi hörs!

Här får ni en bild på vad jag har på mig idag, kofta från Hollister och jeans från dr.denim


18 April- sjuk..

Här har ni en liten video om min dag!


Hemma

Hej förlåt för att ja inte gjorde något "riktigt" inlägg igår, bara två tidsinställda men ja pluggade och kände inte för att blogga helt enkelt! Men idag stannade ja hemma från skolan för ja mår inte så bra... Men hoppas att ja kan gå imon för då har ja tyskaprov!

Nu idag håller ja på att göra en video som jag hoppas kommer upp ikväll!
Kram!


Byt ut snackset med frukt

Detta goda gjorde ja till mig igårkväll, det var så gott! Lika gott som chips och allt sånt!

M E R I G H T N O W


Tisdaaaag

Bild 1: Jag och Nova som spikar ihop våran låda på slöjden, vi får typ i 4 av 10 spikar, fattar inte hur det kan va så svårt? Bild 2: Jag, Katja och Frida cyklade till skolan idag, upp för en jättejobbig backe oxå... Men vi klarade det! (Y) Bild 3: På Slöjden idag så hamrade ja på min nagel så den är blå och röd.. Bild 4: Min fläta ja gjorde på mig själv i morse
 
Ja det var väl lite av min dag, nu sitter ja och pluggar lite, sen ska ja äta maat och kolla på teve och lite så, Men vi hörs sen eller imorgon!
 
JAG HITTADE JU MIN MOBIL INNAN, LYCKA! HAHAHAH

Ja hittade den!!!! ✌✌


0-0

Det finns en liten lokal här i området som har en storbildsskärm, så ja, mamma och pappa gick ner och kollade på I.F.K- Elfsborg. Det blev 0-0, men det var kul att titta på, nu ska ja gå och göra mig iordning, sen ska ja gosa ner mig och läsa igenom engelskan en gång, vi hörs!
 

Med Sofia

Är med Sofai nu och vi har gjort lite läxor och kollat lite på gamla bilder.. haha Skolan idag var helt okej, på engelskan ska vi göra såhär att t.ex läraren säger en sak så ska ja berätta om den i en minut! Tänk om man typ inte vet vad man ska beskriva.. ååh gud, men ni får ha det så bra så hörs vi!
 

Regnet det bara öser ner


Bara frukten som saknas

Nu hade det inte varit fel med lite frukt till detta, men kemi står på spel, mysigt att det regnar ute tycker ja, iallfall när man är inne

Sunday

Sitter med Nova i min säng nu och lyssnar lite på musik, har inte gjot något speciellt idag, vi var ute en sväng vilket var väldigt härligt! Snart ska ja äta pastasallad, det ska bli gott! Skola imorgon, vilket inte är lika kul...
 

VS

Fick en fråga för ett tag sen om var jag har köpt min bodymist från Victoria´s secret, och jag har beställt den från en sida som heter Nordic feel!
 

Läger- Match- stulen mobil

Förlåt för att ja inte har bloggat, men har haft läger fredag till lördag, och ja har inte kunnat mobilblogga heller för det är någon som har öppnat mitt skåp, tagit min mobil och låst det igen, så nu har ja ingen mobil heller... men vi har försäkring så ja kommer att få en ny!
 
Idag hade vi match, ja gjorde ett mål på en frispark, så det var kul! Snart ska ja och pappa gå bort till farmor för att fika lite, om kusinerna är där så ska det bli kul att träffa de! men vi hörs när ja har tillgång till en dator, vilket kanske inte kommer att vara så ofta.. men ska försöka blogga så mycket som möjligt! 
 

GRATTIS SOFFI!

Grattis på fjortizzdagen! Hoppas att du har haft en jättebra daaaag! Love youuu! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
KOLLA HENNES BLOGG HÄÄÄÄR!

Med Alice

Alice hängde med mig hem efter skolan, vi har ätit nudlar och precis gjort "brownie in A cup" den blev inte så god, men det var kul att testa! Snart ska vi byta om till träningen! Vi hörs sen!


Lunch

Sitter hemma hos Alice, ja sofia Nova och Alice, vi ska äta lunch här för att Sofia fyller år! Grattis! Men vi hörs sen!

Ännu ett vårtecken

Gick ut innan och kollade lite om ja hittade något att ta kort på, och så hittade ja dessa fina blommor! Ett stort vårtecken tycker ja är blommor! 

Dagens outfit i annan vinkel

Här har ni även bild på min nya stickade tröja, inte så bra, menmen...

Skypar med Nova i min nya säng!


Ikea

Nu sitter ja och pluggar det sista, ska packa saker till imon med, gympa imorn, det är kul! Sen så är ja så trött så får gå och lägga mig tidigt idag.. ska ju klara med en hel vecka att gå upp tidigt! 
 
Vi va ju på Ikea innan, har kollat ut garderob och så nu så vi ska bara åka och köpa den någon dag! Sen så kommer även mamma och pappas säng imon så då betyder det att ja ska få deras säng! En ganska stor är det ju så det är skönt! Köpte lite kuddar och sånt idag oxå som ja kommer ha i min säng, bilde rkommer om ni vill, annars kanske jag tar kort på allt när hela rummet är klart... Men nu ska pappi förhöra mig på läxan, så vi hörs!
 

Ny profilbild på fejjan!

Nu har ja varit hemma någon timme, pluggat, pluggat och även hunnit med ett avsnitt av The OC! Har fysikförhör på Onsdag, ja ser det mer som ett prov, men känner mig ganska säker på det! Sen har ja äver engelska och tyska... Inget speciellt hände på skolan idag, så har inte så mycket mer att säga, men vi hörs imon eller senare! 
 

Första dagen

Då börjar skolan idag oxå... Bloggade igår men det kom inte upp...

Igår så var ja och handlade lite med mamma och pappa, fråga typ alla om de ville göra något, men de kunde inte.. Haha

Idag efter skolan så ska jag göra lite läxor, sen när mamma kommer hem så ska vi kanske till Ikea, måste kolla på en garderob till mitt rum, ska ha sådan med skjutdörrar, hah... Och lite mer inredning! Men vi hörs!


Apr. 06, 2013

Härlig Lördag på er alla!
Idag har ju ja spelat cup, vi vann våran grupp så vi kom till A-slutspel, men förlorade tyvärr med 1-0, men de är ju ett år äldre än oss så ja tycker att det var bra spelat!

Nu sitter ja och äter godis med Alice, farmor är här också, så det är mysigt!


Med min vän

Nova ringde innan och sa att hon var i närheten så ja cyklade och mötte henne, vi åkte med mamma och handlade, köpte mjukglass, mums! Nu om en halvtimma kommer våra gäster, Nova stannar även här och äter lite gott, fisksoppa, Let´s dance och mys! 
 
Min tränare smsade och frågade om ja kunde spela cup imorgon så det ska ja göra, vi ska möta 98:or... får se hur det går! Så samling kvart i åtta, så ingen superuppdatering imon inte... Men vi hörs!
 

Dagens

Jacka// Lindex- Blus//Rabalder- Skärp// Tessie- Jeans// Gina Tricot- Skor//Converse
 

B R A C E L E T S

Detta hängde med mig hem igår, från Lindex, tycker det är snyggt med enkla armband...

Fotorunda med Alicebrallis

Två bilder från fotorundan, mer bilder kommer när ja har bildbrist... Vilket ja har ganska ofta nu förtiden, men det ska ändras på nu när det är fint väder! 

Mina två dagar

Förlåt för att jag inte har bloggat, men ja gjorde ett inlägg i förrgår som inte kom upp... Har varit så fint väder också så ja har inte haft tid eller lust att blogga, men ska försöka! 
 
I onsdags åkte ju ja och lilsis in till stan för att kolla lite, vi träffade äver Nova och Alice där ju, så vi gick och åt på jensen´s, så gott! Ja fick med mig en tröja hem då som ja visar någon annan gång! Det var iallafall väldigt mysigt! 
Tre bilder där ifrån
 

Igår stack ja och mamma och Alice in till stan, mamma skulle göra något där inne så då hängde ja och Alice med in! Fick med mig lite armband bara som ja kanske visar senare idag! Vi åt på Jensen´s även då, hah, men det är så gott till ett så bra pris! Tog inga bilder från igår, men jaja... 
 
Idag så på kvällen ska vi ha lite gäster, det ska bli kul! men nu på dan ska ja försöka få ut Alice att ta dagens outfit på mig, haha så då kommer det nog upp ifall hon vill.... men vi hörs sen! 
 
 

Stan

Har precis duschat och gjort mig iordning, ska in till stan med lilsis och sen kanske vi möter Alice och Nova där! Mamma har fått magsjuka så vi måste ut! Vill inte bli sjuk nu på lovet! Men vi hörs sen!


Gofika och The O.C på det


Awesome tricks

Kommentera gärna vad ni tyckte om den och om ja ska göra fler videos! Det tog typ 1 Tim och göra den.. Haha


2 A P R I L

Nu sitter jag hemma hos Nova och vi försöker komma på vad vi ska göra hah.

Vi var på laserdom innan med Alice, Frida och Ida, det var kul! Haha sen gick vi till Maxi och köpte glass, sen gick vi hela vägen från Maxi hem till Nova, vi var riktigt duktiga! Så skönt väder idag med ju! Men i slutet av veckan ska det tydligen regna...

Men vi hörs sen!


Smoothie-time!!

Gjorde en smoothie till mig och en till min giraff, som vi nu sitter och dricker!

Underbart väder ute idag! Senare ska ja spela match, vi hörs!


RSS 2.0