Vi är på väääg! ✌


Packapackapaacka

Igår vann vi matchen med 5-1 så det var bra! Idag har ja varit på stan med lillan, skulle kolla på ett par shorts med det fanns inte i min storlek...
Nu håller ja på att packa för imorn ska ja på cup med laget, vi ska vara iväg i några dagar så kommer nog inte blogga så bra... Men ja ska kanske göra en video så den får ni se när ja kommer hem isåfall, men vi hörs!


Svar på Kommentar

F:Var har du köpt de? Snygg och väldigt/ jätte bra blogg! <3 :*
S: Tröjan är från fiorucci, Skorna på Nilson shoes, Bodybuttern från The Body Shop och Pjamas-shortsen från H&M
Tack så mycket, va glad ja blir!
 
 

Godmorgon

Hejsan! Vaknade runt halv nio idag, Alice har haft några kompisar här så vi har nyss ätit lite frukost! Ikväll ska ja spela match, men innan det så vet ja inte riktigt vad jag ska göra, men vi hörs säkert under dagen!
Här får ni en bild på min söta syssling på midsommar!


Mot Ikea med mammi ✌


-

Hej Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har iallfall haft en jättebra midsommar, vi var ju i våran stuga och där var vi med familjen, mammas kusiner med familjer och mormor! Men glömde tyvärr kameran så har inte tagit några kort..
 
Idag har jag inte gjort så mycket, städa lite och så, imorn har jag match på kvällen så det taggar jag för! Nu sitter jag i soffan med pappa och kollar på friidrottsEM, men vi hörs
Bild från midsommar, även från Instagram, följ mej gärna där: @emmawnilsson
 

Midsommar

Förlåt för att jag inte har bloggat men här kommer en video om min midsommar!


S U M M E R

 

10 om mig

Jag gillar rea, men lite väl mycket ibland, köper minst en sak varje rea som ja inte använder, ja köper det bara för att det är billigt.
 
Jag kan typ inte sova länge, vaknar typ alltid 8-9.30.
 
Jag är typ beroende av min mobil
 
Tycker fotboll är roligare än friidrott, mycket!

Jag gillar så mycket att får ett eget rum, men ja hatar att man måste städa det själv.
 
När ja målar mina naglar tycker jag att det är jobbigt att sitta och vänta tills de har torkat så de förstörs alltid.
 
Jag vill ha lååångt håår!
 
När jag är med mina kompisar så vill ja nästan alltid vara hemma hos mig, känner mig mer "vanlig" då
 
Önskar att ja hade massa pengar så att jag kunde shoppa allt jag vill ha, men ändå inte.
 
Nu kommer jag inte på mer, HEJDÅ!
 
 

Midsommar-firande

Vi ska till Varberg snart och fira midsommar så vi hörs antingen i helgen eller när ja kommer hem på lördag! Strålade väder nu ju! Kyss


Shopping

Detta fick jag med mig hem i förrgår, om ni undrar nåt är det bara att kommentera!

Stan idag igen

Sticker in till stan snart med Alice, så vi hörs!


23 grader!

Tänkte berätta lite om min dag:
Ja vaknade upp och tittade på teve en stund, gjorde mig iordning och städade lite här hemma, duktigt! Sen cyklade jag till Sara där även Nova va, de satt INNE och spelade spel, så typiskt dom.. haha! Vi gick iallfall ut och hoppade lite och sen cyklade vi till maxi och köpte glass och korv, haha. Sen hade vi brottom till träningen som var rolig! Nu hade jag precis duschat och ätit och sitter med pappi i soffan, imorn har jag inget speciellt planerat, men vi hörs! 
Hann inte ta kort på det jag köpte idag men ska försöka med det imorn! just nu har ja bildbrist...
 
 

G O T T I


14-0

Idag var ja ju på stan med Alice, Nova och Alice kompis var även med! Det var mysigt och fick med mig saker hem som jag visar imorn! Sen när vi kom hem stack jag och Nova och kollade på de andra i vårat lag som spelade match, de vann med 14-0, nästan lite synd om de andra men det var bra med vinst! Men vi hörs imorn!


Hemma

Nu ligger jag i min säng med mjukisen på och har precis kollat på film. Spelade match innan, det började ju regna, åska, blixtra och hagla typ på samma gång så vi gjorde en paus i matchen men vi vann med 4-1 så det var bra! Ikväll ska jag inte göra någonting, jag ska bara ta det lungt och mysa, imorn ska ja in till stan tidigt med lisis, ska köpa ett par skor! Men mer om det imorn, vi hörs! pussokram! 
 
 

Mot stugan! ✌


Vallenmys

Tog bussen till Nova och vi gick sen till Vallen och träffade Vendela och Linnéa där vi skulle spela lite fotboll och så men när vi kom upp dit så spelade killarna i vår klass match, de förlorade men det var roligt att kolla på! När de hade spelat klart så spelade vi fotboll och sen kom mamm och pappa och hämtade mig och nu sitter jag i soffan och kollar på friidrott, imorn är det fotbollskola igen och sen ska famljen åka till stugan, det ska bli mysigt! men vi hörs!
 
 

Fotbollskola dag 2

Nu har jag duschat och ätit en korv, hahah ska kanske vara med några ikväll men inget som ja vet än, är så trött efter fotbollskolan, det spöregnade i början också men som tur va hade jag med mig x-trakläder! men vi hörs sen!
Dessa fina blommor fick ja av familjen som sommarpresent, luktar så goottt! 
 
 

Alice frisyr

Made by me

Klassträff- Sisjön

Har varit i Sisjön idag med nästan alla från klassen, vi har grillat, några har badat och lekt lite! haha har varit jättekul iallfall
 
Imorn är det fotbollsskola igen, ska regna så det suger men annars är det kul! efter vet jag inte riktigt vad jag ska göra men får väl se, vi hörs imon!
 

Min klass

 

Nybäddad säng

Ska gå och lägga mig nu för ska upp tidigt imorn för att vara med på fotbollsskola! Matchen gick helt ok, blev 2-2, Ska lägga mig i min nybäddade säng vilket jag gjorde innan när jag storstädade!
 

Dagens Outfit- Nytt Linne

 

Skolavslutning för Alice

Idag var ja och kollade på Alice skolavslutning, de var jätteduktiga! hahah ikväll ska ja spela match och nu har jag precis storstädat mitt rum vilket är väldigt skönt! Men vi hörs! 
 
 

Skolavslutning

Idag så ver det skolavslutning, finally Sommarlooov! skolan idag var inte alls jobbig, musik, teknik fast vi städade bara, engelska där vi tittade på film och svenska där vi fikade och tittade klart på en film som det bara var 10 min kvar på sen fick vi sluta! Jag och Nova cyklade hem till mig, köpte en present till min lärare, sen gjorde vi iordning oss och gick med Frida till kyrkan, det var bra och mysigt, sen fick vi våra betyg utanför är nöjd så det är bra!
Nu ska ja snart sova för jag ska upp tidigt imorn och hjälpa min lillasyster och fixa hennes hår imorgonbitti för de har skolavslutning imorn! men vi hörs!
Jag tog typ inga bilder med min kamera men andra tog så de ska skicka bilder så de kommer upp!
 
 
 

Kör på nytt!

Har haft en bloggpaus nu vilket är skönt, nu är jag tillbaka med ny design och bra blogghumör! Men nu när sommaren kommer så kan ni inte räkna med världens uppdatering för då vill man ju inte sitta inne! Tagga skolavslutning imorn! men vi hörs! 

RSS 2.0